Vartotojas
Slaptažodis
piktaskeksas / Trecioji dalis....

Trecioji dalis.


Vis dėlto šiam pasauly yra beviltiškų žmonių. Parodai dėmesį, ŠVELNUMĄ, o jis ką... Įdeda į JUODĄJĮ SĄRAŠĄ.
Labas, mano keistas žmogau... Kaip gaila,kad aš bijau.Kaip gaila,kad tu negirdi! Kaip man gaila,kad viską vertinam ne taip... Skirtingai. Bet aš Tau netrukdysiu pačiai... Jei tik nori būk laiminga kaip nori.Sukasiu dantis,bet bent būsi laiminga... Nors šeip tikrai ne, neleisčiau.
Kartais noriu ant tavęs labai pykti.Negaliu.Bet tikrai norėjosi paklaust ką tu sau manai... Esi išlepinta.Bet man tai kartais taip patinka. O kartais anaiptol... Bet tu juk viską žinai, ar bent gal išgirdai. Bet negaliu netikėt, kad viskas bus gerai, nes mes žinom, kad Drauge, tai įmanoma.Mes jau žinom:] pasitikėk savimi, tik būk ne viena, turi ir antrą ranką, nelaikyk jos laisvos.Ji tokia vertinga.! Tik nepamatai.
Nenoriu savo tikėjimo beprasmio, kad jis nebūt pastebėtas ir įvertintas..Tikiuosi ne per daug noriu... Bet norėti visada galima. Neužsiblokuok, nelik viena, netylėk. Turi žydėt ir kol norėsi mes neišsiskirsim. Aš myliu tave. Nepaliksiu. Čia nepanašu į pabaigą. O jei tau taip atrodys, su laiku turėsi mane pamiršt, nes kitaip aš nematysiu tavęs laimingos.turėsi būt laisva...
Gaila, kad per mažai bendravom. Bet. Kad ir koks, gyvenimas tęsiasi.O tu jį gyveni. Kaip noriu, kad tai žinotum..Myliu.
Mačiau nuotrauką..foteli mačiau ir debesuotam danguj! Bet to nereiks. Tik taip raminuos, pats.Aš. Šneku sau, kalbu su jumis… Tegu baigias. Beprotybė išmuša.Muša muša muša. Ir ramu.
Kaip noriu, kad apkabintum. Kodėl mes pykstamės... Man kartais taip baisu, tu žinai, bet lemiamu metu pas mus tylu. Dabar paimčiau, suspausčia ir pasakyčiau kaip man tavęs reikia. Kaip man baisu...
Čia jau kaip koks dienoraštis;D, išprotėjau:o :s ne.
Supistas skausmas. Supisti vaistai.
Nesijaučiu suprastas iki galo. Gal nemoku parinkt žodžių.
Ir kas per levas žodis „atmazai“?? Tokį girdėjau tik kaime iš kaimyno.Ir tai išsigandau jo ;o..
Aš nesijaučiu protingas.Kaip taip galima sakyt...
Mano svajonės man visada patiko. Ir tikslo taip laukiu. Kai pasveiksiu visko sieksiu!! viską įgivendinsiu. Įvykdysiu visus pažadus, pažadu, popieriau. Ir atvažiuosiu pas jus , Lietuva , nereiks mums tų nuotraukų, grožėsimės gyvai. Daug pažadėsiu, ką tik galėsiu. Pabaigsim mokslus <... > Apkeliausim visą pasaulį. Kartais noris tik greičiau... Kai tai tave seka.Nepalieka.Jautiesi stebimas.Turi būt atsargus.Galvot. 21 metų ruošt testamentą! Gi ir taip jums viskas priklauso, viskas jūsų.Pinigai, daiktai, mašinos, butai.Jūsų.
Turėkit, o aš greit laisvas.
Bet tai nepilnavertis gyvenimas, kai turi žiūrėt į laikrodį ir sakyt, dar viena diena... Šūdas.
Nekenčiu daktarų. Jie per daug atviri, per daug teisingi. Kai žinai, viskas kitaip. <... > yra ir pliusų...

Pavirtęs į pačią kampinę žvaigždutę, arba tiesiai virš galvos, stebėsiu kaip gęsta mano vardas jūsų atminty.O tuo pačiu ir žvaigždė...
Jau matau,jau jaučiu,kad nesu toks stiprus kaip norėtųs, bet ir valandai pireš dar tikėsiu, dar vis tikiuos...
Tai kažkada bus.Nes randą vistiek turėt reiks.bet ar ilgam..?Tikiuosi <... > taip. Tikrai noriu.Tikrai nenoriu palikt pastato su savo laimėm. Jumis.
I hope that we will never apart.
O jei teks, goodbye, šlykštus pasauli. <... > vieni kitus... O aš savąji su keleivio lazdele prie slenksčio ,be gailesčio, padėsiu.Jei tik to reiks.
Nemirisu, nemirsiu, nemirsiu, nemirsiu. Ne ne ne . Jie pamelavo. Kiekvieną dieną vis meluoja. O aš tikiu kaip koks nesveikas. Aš sveikas:] trumpam ,trumpam, bet aptemsta..supistai.
Kažkaip vis mažiau bijau. Juk nieko nepakeisi. O jei dar reikia tai anokia čia bėda... Jei jums nebus blogai. Bet bijau. Nežinau ko. Bijau grįšt ir nieko nerast. Gal per ilgai gydysiuos... nenoriu.
Kodėl jums visa tai tenka... ?!

Tikiu.

<Ne Mano, ir ne Tavo, o Jo mano brangaus zmogau. Už tikėjimą gyvenimu. Mes dar susitiksime. ;*.).

Žmonės,kurie mėgsta kavą man atrodo kažkuo ypatingi. Jie tokie magiški... Atrodo lyg skleistų gerą energiją. Mew. Tačiau tie,kurie jos nekenčia atrodo tobuliausi. Aš irgi tarp jų. Nesididžiuoju. Bet kažkiek dėl to,kad kava kaip cigaretės. Pripranti,ir tampa įpročiu.
Kaikam tinka cigaretė. Na tikrai tinka. Suteikia sexualumo,pasitikėjimo savimi. Bet tie,kurie nerūko žymiai sexualesni ir ypatingesni. Aš ne tarp jų. Nesididžiuoju, tačiau tai tiesa.

Nemirsiu.
Aš laimingas,pagaliau..Galiu taip pasakyt.Suradau laimę. Daug pastebėjau... Todėl tikriausiai einu į kitą lygį.Ieškoti laimės kiturJ Taip būna visada, nugalėjau ir žaidimas pats..Jis perkelia.Bet be game over.
Juk sielos egzistensija su mirtim nesibaigia,aš tik būsiu prieky,pašaukus ir aš atbėgsiu apkabint.Kai reikia, atpraskim mylėt rūbus, nes juose tik buvo gyvybė, kuri dabar tikriausiai jau laisva, visada arti,kol bus laukiama. Nepamiršiu.Kad ir jums išblėsiu.Man prieš akis- Jūs, Jums- gyvenimas su kitu. Bet niekas čia nekaltas, visada suprantu.Ir apsirengusius būna užmirštam.:)
Kaip noriu priėjęs pasakyt, kad neverk, juk taip reikia, suprask... Man viskas gerai, tik neliūdėk, tai normalu... Bet kas mane girdės... Niekas. Kokia būtų laimė, kad kas nors suprastų, sakytų: Būk ramus, zmogau, aš tau tik šypsosiuos, verksiu tik įsipjovus...

Kad tik nepamirštum.. Kad tik... Noro. Ko noriu.Kaip būtų... Laimės kaina.Abiejų... Mes ir duobėj ir žolėj.
Noriu išlikt ramus. Kad ir nepažadėjai.O taip norėjau. Bet kokią, ir nenuplautą, ranką mes laikysim, aš laikysiu... Kol atpalaiduosi? Kad taip nebūtų..! Saulės man reikia visada ir naktį ir tarp debesų. Mylėk mane,taip kaip aš suprasčiau ją.Noriu matyt. Supsiuos žaliam krėsle.Su tavim(?) Nupiešiu tau vaivorykštę kiekvieną rudeni Tau prie mėtų arbatos:`] Aš Tavim neabejoju, tik jaudinuosi... tai nėra netektis,nepamirškim. Nepamirškim. Kas brangu, nesvarbu kokioj formoj. Tai tiesiog yra <... >.Ir mes laimingi. Išlik aukseliu.Tik be ašarų prūdų. būk super stiprus žemės žvaigždukas.Čia nieko baisaus... Ir būk mano Super Hero:]. <3

Gyvenimas tik vienas toks tau duotas.
Dievinu. Tu mano mano mano.Tik mano pasaka..
Tikiuosi suprasti tai per ašaras normalu... <3 <3 This love I have for you is forever.


Kalbu kalbu. Lyg pasikalbėtume..
Tarytum laiškas. Į niekur.
Kodėl aš manau, kad daktarai neklysta, kai rašau? Kitą kart taip nebūna, nes klysta.
Aš manau jaučiuos lietuvis.Tik ne lietuvoj. O pasauly. Nesvarbu, bent kalbu lietuviškai. Aš tikrai nesveikas Bent yra iš ko juoktis pačiam ;D


<... >Nebijau Jums negirdima kalba šnabždėt. Tai irgi gerai,bent nesusipyksim.
... Išliksiu ramus,o jūs leiskit tokiu būti.
Pamirškim skausmą ir atleidę sau, eikim tolyn.
<..>Ramybė...
Gyvenime muzika.Iš įvairių garsų sudėta daina.Taip.Aš taip pat garsas. Liksiu.
Įsiklausyk į savo dainos garsus. Natos būna ir nešvarios.
<... > Kada tai buvo ne žalia?
Fix you.Trouble.mp3
Kaip aš čia nusišneku, popieriau, negaliu net pagalvot... Koks aš beviltiškas.Kliedžiu. Apsiverkčiau.
Parara..
Patalpino: piktaskeksas
Straipsnis publikuotas: 2009.10.01. - 23:07:05
Šis straipsnis perskaitytas (kartų/kartus): 1904
Komentarai: 0
0 people like this blog
© Gaynet.lt. Visos teisės saugomos.
Kontaktai  |   Reklama  |   Taisyklės  |  Privatumo politika  |  

Svetainėje naudojami slapukai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su mūsų privatumo politika.