Vartotojas
Slaptažodis
piktaskeksas / apie mane....

apie mane.


Vis dėl to tie horoskopai sako gryniausią tiesą apie mane.. ;oo

Skorpionas – pats paslaptingiausias ir prieštaringiausias Zodiako ženklas.Paprastai uždaro būdo, tačiau viduje kunkuliuoja stiprios aistros. Jausmingumas, emocionalumas ir intuicija jame puikiai dera su karingumu, analitiniu mąstymu ir geležine valia. Viską, ko imasi atlieka nepaprastai aistringai, nepripažįsta jokių kliūčių ir visada eina iki galo. Gėris ir blogis Skorpionui labai reliatyvios sąvokos. Savo tikslų siekia beatodairiškai ir su didesne energija nei visi kiti ženklai kartu. Mano, kad tikslas pateisina priemones. Taip pat jis turi stiprų savininkiškumo jausmą, yra pavydus, kerštingas, kartais net destruktyvus. Įskaudintas ir išduotas gali nešiotis nuoskaudą daugybę metų ir netikėtai smogti į jautriausią priešininko vietą.
Neverta Skorpionui meluoti, jis visada supras tiesą.
Skorpionas turi paslaptingos, sunkiai suvokiamos traukos. Jo žvilgsnis skvarbus, veriantis, net hipnotizuojantis. Skorpionai dievina mistiką ir viską, ko negali suvokti protu. Kiekviena moteris Skorpionė truputi ragana, kurios kerams neatsispirs joks vyras.

Statinė deguto. Eksperimentuotojai sadistai. Panorėję gali bet ką sumalti į miltus, išprovokuoti isteriją. Skorpionai – tikri ironijos bei sarkazmo specialistai. Turi itin kandų liežuvį, puikiai mato aplinkinių silpnybes. Gali ilgai stebėti būsimąją auką ir, progai pasitaikius, įdurti į skaudžiausią vietą. Labai valdingi ir linkę vadovauti, tačiau mėgsta tai daryti pasislėpę už kitų nugarų. Meistriškai rezga intrigas. Jaučia malonumą žarstyti ugnį – irgi kitų rankomis. Patinka ekstremalūs išgyvenimai, sudėtingos psichologinės aplinkybės, jiems labai smagu stebėti, kaip jaučiasi į jas patekę kiti žmonės.

Šaukštas medaus. Vis dėlto tai jautrus ir prieraišus žmogus, kitam gali suteikti daug meilės ir stiprybės. Niekada nepalieka bėdoje tų, kuriuos laiko savo draugais.
Patalpino: piktaskeksas
Straipsnis publikuotas: 2009.09.29. - 23:24:17
Šis straipsnis perskaitytas (kartų/kartus): 2013
Komentarai: 0
0 people like this blog
© Gaynet.lt. Visos teisės saugomos.
Kontaktai  |   Reklama  |   Taisyklės  |  Privatumo politika  |  

Svetainėje naudojami slapukai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su mūsų privatumo politika.