Vartotojas
Slaptažodis
oraschat / IV. Vainiaus istorija...

IV. Vainiaus istorija


Saulė jau seniai kepino pro neužlaidytą langą, kai Vainius prabudo savo lovoje. Aplink buvo tylu, tik apačioje girdėjosi burzgiantis kaimynų dulkių siurblys. Namuose jau seniai nieko nebebuvo – tėvai jau darbe, o daugiau namuose nieko kito būti ir negalėjo.

Rūbai buvo visiškai suglamžyti nuo naktinių pasivartymų. Marškiniai tokie „raukšlėti“, kad buvusios jaunystės jie jau niekada nebeatgaus. O ir pats Vainius vonios veidrodyje atrodė nekaip. Rusvi pusilgiai plaukai styrojo lyg miškas, praūžus siaubingai audrai, o visada švytinčios akys buvo apsiblaususios ir švytėti net nežadėjo.

Visgi šaltas dušas grąžino vaikinui jaunystę. Akyse įsižiebė kasdienė ugnelė, o liesas kūnas įgavo jėgos. Vainius jautėsi tarsi naujai gimęs – norėjosi nubėgti krosą ar bent jau sušokti energingą šokį. Jaunuolis net ėmė dainuoti ir liesas nuogas kūnas linksmai stypčiojo ant šaltų vonios grindų.

Šitoks rytinis energijos pliūpsnis Vainiui sukėlė alkį, o prilipintas prie šaldytuvo lapelis – smalsumą. „Nueik pas kaimynę - vėl kompas sugedo... “

Patalpino: oraschat
Straipsnis publikuotas: 2008.06.24. - 20:40:12
Šis straipsnis perskaitytas (kartų/kartus): 2155
Komentarai: 0
0 people like this blog
© Gaynet.lt. Visos teisės saugomos.
Kontaktai  |   Reklama  |   Taisyklės  |  Privatumo politika  |  

Svetainėje naudojami slapukai. Naršydami toliau Jūs sutinkate su mūsų privatumo politika.