User
Password

Kaip isgyventi lesbietei?


bartonella | 04.10.2007. - 15:00:34 | Views: 1774

Jau senokai pastebejau, kad vaikinu demesys mane nejaudina. Traukia merginos. Pries puse metu be proto isimylejau viena, sulaukiau jos atsako. Supratau, kad esu lesbiete. Nors esu be galo mylinti ir mylima, mane slegia slapstymasis, issisukinejimas nuo tevu, draugu, pazistamu klausimu "tai kada susipazindinsi su savo vaikinu?" ir pan. Gyvenu baimeje ir nebenoriu vaidinti to spektaklio. Bet ar verta prisipazinti, ar supras mane? Gyvenu ne didmiestyje, be to, nenoriu skaudinti mamos ar kitu seimos nariu.

Rimante, 20 m.
Replies (3)
bacila | 05.10.2007. - 12:42:35

tie draugai kurie nesupras.. nera tikri draugai, o tokiu geriau is vis nereikia... tikri draugai myles tave tokia kokia esi...
o del tevu tai pati turi nuspresti ar tau geriau sleptis ir juos erzinti, nes jie vistiek mato kad kazkas ne taip... ar tiesiog pasakyti... tau ne 15 renkiesi savo kelia pati... kai neslepi nuo artimuju paciai pasidaro 1000000 kartu lengviau gyventi...
SEKMES!!!! ;)))))
bartonella | 08.10.2007. - 11:21:45

Sveika, Rimante, sutinku su tavimi, kad tikrai Lietuvoje dar nera pakankamai saugu deklaruoti savo kitonisko lytinio tapatumo. Kita vertus, esu tikra, jog tarp savo draugu, pazistamu ar artimuju tikrai atrasi is pradziu viena, o po to ir antra trecia zmogu, kuriam galesi atsiverti ir buti priimta. Patikek, visai nebutinai susilauksi pasmerkimo ar kitokios neigiamos reakcijos, atvirksciai, gali gauti daug palaikymo, padrasinimo buti savimi.
Daznai artimi zmones ka nors itaria, tik nedrista pirmi apie tai prabilti, tad palengves ir jiems. Zinoma, svarbu atsirinkti, kam pasakoti, o kam - ne, antraip gali buti iskaudinta. Jei tavo paslapti zinos tau brangus zmones, nebebus taip svarbu, ka galvoja kiti, maziau tau reiksmingi zmones.
Seksualumas - ne svarbiausias dalykas
Galbut as per daug optimistiska, bet tie laikai, kai lesbietes ir gejai buvo siejami su iskrypeliais, istvirkeliais ar kriminaliniais nusikalteliais - baigesi. Daugelyje issivyssciusiu pasaulio saliu homoseksualumas jau seniai nera suvokiamas kaip nukrypimas nuo vadinamosios normos. Tiesiogiai tai yra viena is egzistuojanciu tapatybiu, kaip neatsiejama visuomenes dalis. Galu gale nepamirsk, jog seksualumas nera svarbiausias dalykas, kuris nusako asmens identiskuma, jo intelektinius ir emocinius gebejimus ar profesionaluma savo pasirinktoje specialybeje. Juk visu pirma - esi zmogus, asmenybe. O tai, ka tu myli, yra tavo asmeninis reikalas. Tau nebutina niekam del to aiskintis.
Susirask bendraminciu
Tokiu, kaip tu, yra ne viena ir ne desimt. Ir, manau, tau svarbu atrasti bendruomene, kurioje tu galetum jaustis visiskai komfortiskai, kur galetum pasidalinti ir isgirsti kitu patirtis, galbut tu, kurie jau perejo visa tai, su kuo tu susidurei dabar, kur galetum rasti draugu, bendraminciu. Tu pasijustum ne viena, pamatytum, kad tokiu kaip tu yra daug ir tarp ju yra sauniu ir puikiu zmoniu. Visa ta padrasintu tave ir padetu pasijusti tvirciau. Taip pat yra daug ivairios literaturos homoseksualumo klausimais, internetiniu puslapiu, kur galetum papildyti, pagilinti savo zinias. O zinojimas visada islaisvina, nors, be abejo, ir ipareigoja.

Psichologe-psichoterapiaute RAMUNE
kriste | 23.09.2009. - 12:30:08

Manes kada klausia kur tavo vaikinas? sakau: She is my boy   
© Gaynet.lt. Visos teisės saugomos.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.