User
Password

Kokie jausmai uzplusta, kai privalote meluoti?


vokietux | 05.04.2007. - 16:10:45 | Views: 2028

Manau kad privalomas melas egzistuoja kiekvieno gyvenime.. o gal ne?.. Idomiai skamba ’’privalomas’’ :D taciau as sau sakau, jog privalau meluoti pvz. savo mamai, kad nesu gejus ar savo draugams... tada jauciuos tikrai bjauriai, jauciuosi visada nepilnavertis.. uzplusta baime ’’kas bus, jei pasakysiu?’’ Idomu suzinoti jusu nuomone, aciu uz atsakymus! :-)
Replies (7)
lyrika | 08.04.2007. - 22:48:37

nma as pati stengiuos nemeluoti, dauguma zino kad as homosexuali, o kitiems tiesiog nesakau, tad jokio cia melo. Tik kaskart nuejus pas ginekologa sudvejoju ka ataskyt pakl "kalta?" man tai norisi pasakyti, kad as lesbiete ir mano ltiniai santylkiai kiek kitokie, taciau daug zmoniu mane pazista, tad zinau kad tai pereitu per visa ligonine, o ir kaip jai paskui jaustis:) istiesu, kaip negaliu sakyti tiesos nutyliu, o kaip bunu ispesta i kampa tada jau kas belieka, bet manau duguma supranta kad mano lupomis kalba melas. jei jis reiksmingas, td nekaip jauciuos, taciau jei ne - nekreipiu demesio i ji.
bacila | 09.04.2007. - 19:23:13

Nemanau, kad toks nekaltas melas yra blogai... :) anksciau ar veliau mums brangus, artimi zmones viska supranta patys, o likusieji neturetu musu jaudinti.. kuo jie maziau zino tuo lengviau gyventi...
Nelaikau to melu... :) melas butu jei jau supratusiam brangiam, artimam zmogui vistiek ziuretum i akis ir neigtumm ... o tai jau butu negerai.. :)))
arisson | 15.05.2007. - 23:16:28

stengiuosi nemeluoti. bet meluoti yra teke. kartais tai buna linksma, kartais pikta ar liudna - daznai tai priklauso kam tenka meluoti.
mazeskorpe | 16.05.2007. - 15:49:10

kazkada gal ir bijojau sakyti, ir melavau... bet kas mane pazysta dauguma mane pamate is karto supranta kad esu kitokia (pagal orientacija)... dabar draugai, pazystami, tevai visi zino, man taip net lengviau gyveti yra.. as niekam nemeluoju nes zinau kad tai beverska, ir tiesos ilgai nenuslepsi, visada ji iskyla, tu nori to ar ne...
sexsyangel | 04.07.2007. - 19:45:30

seip gerai pamascius mano gyvenimas visas melas .. dviveidiskumas ... aplink mane supa daug zmoniu ... ir visi apie mane zino skirtingai... visi galvoja esu pasikeles savimeila savanaudis pasikeles ir t.t ... kai tai man pasako jauciuosi ziauriai .. nors tai ir netiesa bandau atrodyti toks ... tipo sustras :D nu kad nepalaikytu mane emociskai silpnu... bet del to mano dviveidiskumo .. nukenciu lb .. draugu turiu daug .. itikineju save .. kad esu laimingas .. bet pamascius gerai... tai ... kazi ar tikri tie draugai.. jie mato mamno blogaja puse ta .. savanaudiskuma ir t.t .. o nemato mano tikrajo veido to jautraus zmogaus ... taui va .. isvada ta kad meluoju visiem ir dar sau... o tas jausmas slugdo mane ...
oxo | 15.01.2008. - 20:43:08

Tavo atveju,tai ne melas-tai tiesos sliepimas... buk ramus...
ligitas | 16.01.2008. - 05:18:53

Susikuri kanonus, kurių neįstengi nepažeisti ir tai vadini melu. Tai ne melas, vakine, opaprasčiausias tiesos neatskleidimas. Ne kitų reikalas versti tave atlikinėti išpažintį.
© Gaynet.lt. Visos teisės saugomos.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.