User
Password

tiesiausias kelias į tiesą arba ką aš siūlau


elyte | 07.06.2009. - 17:14:18 | Views: 1701

Jau maždaug prieš 30 metų Vakarų Europos šalyse plačiai buvo aptarinėjama homoseksualumo tema. Tada buvo paskelbti daugiamečių tyrimų rezultatai, disertacijos. Pasisakė daug mokslininkų-genetikų-medikų , kurie pateikė tyrimų išvadas apie tai, jog homoseksualumas nėra nei liga, nei juo labiau kažkas "užkrečiamo", kaip dar kai kas mano Lietuvoje.
Siūlau padaryti tų tyrimų (sttraipsnių,simpoziumų etc.) rezultatų apžvalgą ir visa tai oficialiai įteikti seimui. Kad baigtūsi pagaliau tas debiliškas homoseksualumo traktavimas, ką mes dabar stebime Lietuvoje.
Toks žingsnis, mano giliu įsitikinimu, būtų kur kas veiksmingesnis negu visi tie pride-ir love-paradai, kurie tik žadina homofobiją ir sukelia šleikštulį. Siūlau pagalvotiĄ
Replies (4)
bartonella | 08.06.2009. - 10:25:06

Taip tai juda Lietuvoje teisine baze http://www.atviri.lt/index.php/lgbt_t...ojekta/2192
***
Nezinau, ar kas pasikeis Seime, jeigu jiems pateiksi papke su dokumentais. Praejo EUROparlamento rinkimai, kur agituojant teige, kad 70% ES teise galioja Lietuvoje. Bet realiai niekas negalioja: kaip liko diskriminacija del lyties, seksualines orentacijos, amziaus, neigalumo ... taip ir liko. Nors seimunai puikiai zino ES teisine baze   
virgis471 | 13.04.2010. - 20:02:18

Idomu, bet lietuvoje tai greitai nepasikeis. As prieto prirpratau dar jaunysteje (slapti susitikimai, susiejimai ir pan.) bet tai gal buvo irgi savotiskai idomu. O dabar klubai, kavines viskas viesai. Kam reikia tas zino. Sunku,zinoma, lietuvoje nepasigirsi savo orientacija. Bet pasaulis prasiplete. Neuzsisedikime vienoje skyleje. As cia saip sau. Prisiminiau paauglyste. Sekmes!   
just-me | 14.04.2010. - 14:33:00

man uzkliuvo pasakymas kad pride ir love paradai kelia sleikstuli... ir kodel gi?tai kai zmones svencia valentike ir visi subega i klubus tusintis tai nekelia sleikstulio? tai ir tie paradai yra tusas ir ner ko cia slykstetis.kiekvienas pasirenka buda dalyvauti-kas siaip paziureti kas vyksta,kas persirengia,kas tiesiog linksminasi ir nera cia ko slykstetis.geriau isisuk i rozine veliava ir pati kuriam sudalyvauk    
akatsukisasu | 19.09.2010. - 14:17:49

Iš dalies taip, tai yra tūsas, aš irgi labai norėčiau tokiame dalyvauti, o pvz man kelia sleikstulį heteroseksualų švenčiamas valentinas, jau tada geriau neit į miestą, negaliu žiūrėt kaip gražiausios merginos laižosi su kažkokiais bernais, tai šlykštu, jei homoseksualams draudžia viešai bučiuotis tai kodėl hetero tą daryt gali?
Manau negalima nusileisti seimui, jei pesimistiškai reguosime, tai niekas taip ir nesikeis, lietuva pati nepamils homoseksualų, tai kas kad neesame kažkokie seimo nariai, bet mes taip pat lygių teisių žmonės tad nenuleiskime rankų, vienykimės ir darykim ką nors!   
© Gaynet.lt. Visos teisės saugomos.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.