User
Password

E U R O V I Z I J A/ EUROVISION 2009


rasklondone | 17.05.2009. - 02:29:54 | Views: 1988

LIETUVIAI BRANGUS TIE KURIE GYVENANT LIETUVOJE.. Jei jus esat depresuoti, tai nevarykit dpresishku letu dainu i Eurovizija viesiems kankintis! KASMET PATIRIU GEDA..
Ysivaizduokit.. SEDIM SKIRTINGU SHALIU KOMPANIJA IR VISI LAUKIAM DRAUGO SHALE SEDINCIO SALIMAIS TEVYNES PASIRODYMO.. Ir ka isheina koks verksnys ar verksne.. Tada visi atsisuka i mane.. Toookiu su uzuojauta zvilgsniu..
NU ISRINKIT JUNGENUS KAD TRENSMO DUOTU KAZKOKIO.. Juk eurovizija visi ziuri kad linksmai laika leisti-Taigi KONCERTAI ! O cia.. Lietuviai ishrenka kazka ant durniaus..
Dainos tos GEROS TIKRAI.. Bet kaip eurovizijai NE! Ten reikia TRENKSMO!
Taiva NEVARYKIT GEDOS!
Replies (9)
rasklondone | 17.05.2009. - 02:38:53

   Man va patiko Ukraina. Ir visiems ne is ukrainos kitu shaliu studentams. Nesvarbu kad neishrinko, bet negedingai tikrai..
Sedejo graikes shale mane.. Tada sakau ar jis gejus tas dainininkas..? Specialiai paklausiau mat mergos ALPO KLYKE DEL JO.. Beja negrazu tos shalies klausti tokio klausimo- izeidimas! Bet paklausiau nes nepatiko man to show parodija. O ji atsake negejus-bisexualus.. Taivat kaip..
rasklondone | 17.05.2009. - 02:50:55

            Beja graikes eme juoktis kai ruse eme dainuoti.. FAINIAI MAN TOKIA KITONISKA DAINA.
> o gal kas zinos kas Patricijai Kas uzejo Eurovizijoj dalyvauti.. ?
> KAI DAINUOJA LETA DAINA VISI EINA I TUALETA ARBA GERIMO NUSIPIRKTI :-D
> Anglija manau gerai pasirode ishrinkdami Beoncey antrininke..
> Danijos vyrukas gerai dar padainavo manau..
> IDOMU KA MASTO KITI LIETUVAICIAI APIE EUROVIZIJA KAS ZIUREJO..
nafania | 18.05.2009. - 14:23:37

nepatiko nei turku banalybe.. nei aizarbaizhianu shalies tipo daina.. nei balso nei dainos.. :) tai jie turejo prasmekti ish gedos skradzhia zheme.. o ne tu.. tipo geda.. jei butu uzhemusi aukshtesne vieta tai butu taip jau ir geda.. kad ir necheshtushke... :) gal ir per rimta euroviziaji.. bet nematau ko gedytis. pasirodeme labai shauniai... :) teisybe kuo prymityvesne daina tuo labiau paprastus zhmones vezha.. ir tuo ji populiaresne.. :)

o lietuviu daina man pasirode neblogai visai.. net patikejau tuo ka dainavo.. :) estai labai patiko.. islandai.. anglai su stipriu balsu daininike ishsirinko smagu klausytis tokiu kur nerezhia ausies.. :) ukraina patiko tik del shou.. bet tai nereishkia jog visi turi pulti daryti show.. malta grazhu balsa turejo.. ir jai jokio show net nereikia.. :) pati kaip show.. :) ammm Patricijai Kas ir taip aishq jog jai lygiu ten nera.. prancuzai galejo kazhka zhemishko ishleisti i eurovizija.. :) beje kaip graikai ishviso pakliuvo i pusfinaly nesuprtau...


va tokia ir mano nuomone.. :D
omg | 18.05.2009. - 23:24:14

rasklodone,as manau nekisk mums savo pigaus popsinio skonio nuomones apie eurovizijos dainas.kai rinko daina eurovizijai reikejo but Lietuvoj,ir tada rinkt,reikejo 100 000lt atmojuot,o tada jau ateit cia ir reikst savo nepasitenkinima.kazka is to padarei?ne.na ir tylek,sedek apsizergus ta uzsienieciu kompanija ir dziaukis vienkartinemis dainelemis,kurios po poros dienu jau bus pamirstos,o Sashos "Love" dar ilgai skambes.
omg | 18.05.2009. - 23:25:16

Patricia Kaas pati sake,kad eina del reklamos sau,nes jau primirsta buvo.
kvailiukas | 19.05.2009. - 00:49:49

seip lietuvis normaliai sudainavo ir istikro buvo kapaziuret palangoj visi sirgo ir visi nuleido galvas kai nepasiseke . prie sashos balso reikia priprast jis dar gali visa europa nustebinti. pasaulinio masto atlikejes   
gintonic | 21.05.2009. - 12:11:43

Lietuviai brangūs, kurie esat užsienyje - nepamirškit, jog esate lietuviai. Gerbkite tuos, kurie rįžtasi atstovauti Lietuvos vardui ir nepamiršta, kur yra jo šaknys. Skirtingai nei norvegijos atstovas... :(
O diskusijos autorei, labai trumpai - vieni mėgsta gerą muziką ir už ją balsuoja, kiti renka gražų veidelį, nes nesupranta, kas yra gera muzika ;)
wilius99 | 22.05.2009. - 11:58:18

aš tikriausiai kažkoks nestandartinis muzikos klausytojas esu, nes man patiko: 1. Bosbija Hercegovina-Bistro Voda. 2. Estija. 3. Rusija. 4. Sasha Son(g). 5. Patricija Kaas. (Ukraina, Azerbaidžanas, Graikija, Turkija ir kitokie blizgučiai neįdomu ir priešingai nei diskusijos autorė, būtent kai Ukraina ten visais įmanomais būdais blizgėjo ekrane, aš tuo metu ramiai sau pasidariau pertraukėlę ir parūkiau balkone.   
kurtis | 23.05.2009. - 18:52:51

rasklondone, gal pati sukurk kapela ir mars i eurovizija, dima gyveno ilgus metus londone ir vietiniai ji ten megsta ir jo kuryba ne vienas koncertas buvo, taip kad nereikia lialia. jai jau tau nepatinka ar geda, tai nereiskia, kad ir kitiems britams ar pan nepatiko. be to tam tv turi mtv kanala...
© Gaynet.lt. All Rights Reserved.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.