User
Password

Ar įsižeidžiat, kai..


elnias777 | 20.10.2022. - 16:36:42 | Views: 713

Ar įsižeidžiat, kai pavadina pederastu? Čia klausimas daugiau tiems, kas yra atvirai gėkai, nes užsislėpusių biseksualų manau taip lengvai neatpažįsta. Bet.. va užsislėpęs bisex sėdi vakare ant sofkutės su žmona ir žiūri kokį tai serialą ar žinias, kai kažkas per tv pasako kažką negatyvaus apie gėjus, ir dar pavadina pederastu. Irgi gali vyrukas pasijausti nejaukiai?
Ar turėtų tai būti draudžiamas žodis, o gal ne, nes tiek metų buvo, CCCP laikais pamenu net prisistatydavo kartais, “aš pydaras”, buvo tokių veikėjų Klaipėdoje.
Būtų įdomi jūsų nuomonė.
Replies (13)
jurisa222 | 20.10.2022. - 18:03:18

na elnias tikrai ragus pamesi dabar nera jokiu p... u, o tik homoseksualai ar gejai.bet as kaip ir TSRS laikais buvau py... astu taip likau.laikmetis manes nepakeite.na o dabar liko tik pasyvus gejukai, rimta aktyvu sunkiai rasi.bobiskeja lietuva bobiskeja...
elnias777 | 20.10.2022. - 18:58:05

Nu, jeigu storulį ar storulę pavadinsi "su formom" ar "stambių kaulų" - jis/ji vistiek liks storas/stora, riebi kiaulė/kuilys. Tai ir pederastai niekur nedingo, tai kas, kad kalbos komisija uždraudė naudot, bet esmės tai nepakeičia, tautosakoj liko. Aš tai ir klausiu, ar įsižeidžiat?
slimboyxxx | 21.10.2022. - 01:57:12

neisizeidziu, netgi patinka
simora | 23.10.2022. - 09:03:42

manyčiau kad kiekvienas, nepriklausomai nujo jo lytinės orientacijos, turėtų įsižeisti, nes tas keiksmažodis liaudies plotmėjė seniausiai neteko savo pirminės prasmės ir tiesiog tapo tiesiog žodžiu, kuriuo bandoma kažką kuo labiau įžeisti. kaip sakoma, pyderas - tai ne lytinė orientacija, o charakterio bruožas...
ta proga seną anekdotą prisiminiau... tipo, sėdi gėjus bare, siurbčioja martinį, prie jo prieina kitas vyras, atsisėda šalia, užsisako išgerti, abu kažkaip įsikalba, ir antrasis sako pirmąjam, jog jis irgi yra gėjus. pirmasis domisi tada, kuo jo naujas pažįstamas dirba, gal dizaineriu, menedžeriu, nu gal vadybininku, į ką antras vyras atsako, jog ne, jis dirba šaltkalviu. pirmasis gėjus tada nesusilaikęs sušunka: "koks tu gėjus? tu pyderas"
elnias777 | 23.10.2022. - 11:12:19

Na, taip, tie kur tualetuose sėdi, laukia su kuom pasidrožti, kur parkuose, pakrūmėse čiulpia bybius bet kam, pliažuose neleidžia normaliems žmonėms pailsėti, slankioja aplinkui, kopose pisas, kurie paauglius ar jaunuolius nesubrendusius tvirkina - jie tikri pyderai.
susidomejes | 23.10.2022. - 12:31:46

Elnias, jei pas mus butu kokia doroves policija, butum inkamas kandidatas siam darbui.. 😃 Beje, o kas yra pagal tave "normalus žmones", kuriems trukdo kopose slankiojantys aplinkui ?
elnias777 | 23.10.2022. - 18:15:41

Normalus žmogus - tai žmogus, kuris atėjo į pliažą pasideginti, pasimaudyti, gal fulę ar tinklinį ar bulvę pažaist. O nenormalūs žmonės jiems trukdo. Apie vyrų pliažus net nekalbu, juos uzurpavo pyderai (ne gėjai, o būtent pyderai, nes gėjai tuom neužsiima), bet net nudistų pliažuose, kur ateina poros ar net šeimos su vaikais, ir ten jie renkasi, apžiūrinėja, vaikšto pirmyn atgal. Jūs negi nesuprantat, kad žmonės jūsų VISŲ už tai ir nekenčia, dėl tokių veikėjų, todėl jus ir vadina PYDERAIS, su panieka. O paskui jūs baubiat - “homofobai jūs, mes irgi turime teisę mylėti, tegul vaikai mokosi apie mus” . Jūs debilai visiški? Visai nieko nesuprantat? 
Niekas nieko dorovės nemoka, patinka čiulpt bybį ar į šikna tvatintis, vėliavą į rankas (ar į šikną) ir tvatinkitės į valias namie, už uždarų durų, mašinoje pagaliau, kur žmonės nemato. Kažkaip tai mes -NORMALŪS žmonės -tai sugebam daryti.
cikispukis1313 | 23.10.2022. - 18:57:48

Tendencijos tokios, kad ne gay, o straight vyrai daugiau nudistų pliažuose" slampineja", o va moteriškes ne slampineja, bet aiškiai nuziurineja ir aptarinėja... Nes jo tada eiti į nudistų pliažą, kai moterų pliažas šalia. Jei labai jau elnia777 nervina, tai gal neik į pliažą, nes manau, kad neigiami nusistatymai veikia aplinkinius. Nenorėčiau šalia tokio gulėti... Ir visi nepamirškite patarlės: kuo pats smirdi- tuo kitus tepa 🙂
elnias777 | 23.10.2022. - 19:11:25

Cikipuki, tendencijos tokios, kad straight vyrai paslapčia žinoma nužiūri sultingą moteriškaitę, bet kad įkyriai ratus suktų tai ne, nes gali būti pasekmės ir nuo savo antros pusės, ir nuo tos nužiūrimos pusės. Esu matęs, kaip tokį slampinėtoją banaliai atpyzdino ir įmetė į jūrą su visais daigtais, vienišas onaniūga buvo. Moterys suprantamas, vienos eina į moterų pliažą, kažkaip nesu pastebėjęs Lietuvoje nudistų pliaže, kad moterys be vyrų būtų. 
Nužiūrėt tai nieko baisaus, visi žmonės nužiūri, įvertina, bet nereikia čia durniuku apsimest, viena yra nužiūrėt, o visai kita yra slankioti pirmyn atgal ir seiles varvinti, tas pats ir apie vyrų pliažą. Kažin, ar straight (NORMALŪS) vyrai ten lankosi išvis? Man užteko 1 karto prieš 30 metų, net nebenoriu, nebijau aišku, bet nemalonu, plius atsirado nudistų pliažai, o dar geriau “laukiniai” pliažai Kuršių Nerijoj, kur visai nieko nėra.
vytas28 | 23.10.2022. - 20:25:02

, ... atsirado, laukiniai " pliažai... kur visai nieko nėra" 
Kažkas čia ne taip.
elnias777 | 23.10.2022. - 20:43:19

Kur gali ramiai ilsetis, niekas aplink neslankioja. Gal koks zmogelis ar pora uz keliu simtu metru ilsisi, niekas niekam netrukdo. Kas ne taip? Kad krumuose visu akivaizdoje niekas nesipisa ar visokie diedai nedrocina pro sali vaiksciodami, tai jau kazkas ne taip?
simora | 23.10.2022. - 20:47:02

ak... kai buvau dar jaunesnė ir ne tokia pasikėlusi, kartais kokį rusišką serialą pasižiūrėdavau, laikai laisvesni dar pas juos buvo, kažką vertą pakikenimo ar spoktelėjimo susukdavo... tai va, taip ir norisi perfrazuoti jau sparnuota tapusią frazę: "besismaukantį diedą matai? ne? o jis yra... "
susidomejes | 23.10.2022. - 20:47:40

Juokas ima, skaityti tokius susinervinusio zmogelio pezalus, kai, kad elnias.. Buvo viena karta pries 30 metu, bet paskaicius diskusija, galima pagalvoti, kad buvo vakar..  nes viska zino su visokiom smulkmenom... 😂😂 Kiek teko buti vyru pleze, nu nemaciau, kad kas nors pleze, prie juros kazka veiktu.. kopose ar krūmuose galbut, neneigsiu... bet norint tai pamatyti, reikia buti tenai... Ir beje, pazįstu ne viena straight vyra, kuris lankosi vyru pleze, vien tam, kad ten visada yra ramiau, nei tarkim bendrame..  Taip, kad leiskim zmogui išsisneketi.. gal jam tik taip pavyksta susitvarkyti su savo psichologinem problemom..  😃
© Gaynet.lt. Visos teisės saugomos.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.