Логин
Пароль
bisexdream / Gal aš ligonis?...

Gal aš ligonis?


Šitą tekstą parašyti privertė perskaitytas blogas "Mano homoseksuali patirtis". 
Kažkada vaikystėje, kai man buvo 12 metų, kaime draugavau su tokiu kaimynų berniuku. Jam buvo 10. Zaisdavom kazka, statydavom visokias sleptuves ir tt. Zodziu, berniukiski reikalai. Karta radom erotini zurnala, vartem, susijaudinom. Nepamenu kaip tai nutiko, bet issirengem nuogi ir lietem vienas kita, as palinkaunlink vaikisko pimpaliuko ir nemoksiskai ji apziojau. Draugui patiko. Sunku pasakyti ka mes tada jautem, bet ispudi paliko gilu. 

Praejo kazkuris laikas, susidomejau merginomis, buvo pirmas kartas, buvo dagiau kartu, buvo po kelias merginas per diena - tapau priklausomas nuo sekso. Mano fantazijoms ribu nebuvo. Noredavau ir taip ir anaip, tik nebuvo moters su kuria tai galeciau realizuoti. Tada prisiminiau vaikystes patirti ir nusprendziau susitikti su vyru. Mane trauke ne pats vyro kunas, bet pati mintis apie seksa, apie paklusima, apie vyro peni (kazkodel man jis yra über alles). 

Man tuomet buvo 20. Lieknas, tamsus, neaukstas vaikinukas buvau. Susiradau skelbima del oralinio sekso, parasiau vyrukui ir sutarem susitikti. Bijojau nerealiai, bet sukaupes visa drasa nuejau i susitikimo vieta. Manes lauke gal kokiu 35 metu vyras su usais. Mano svajonese jis atrode kitaip. Bet noras patirti kazka naujo nugalejo viska. "Labas, nenusivylei?" Isgirdau. "Vaziuojam". Kaip viskas paprasta. Nusiveze i Valakampiu miskeli, be zodziu nusimove kelnes ir issitrauke jau stovinti, gana grazios formos ir vidutinio dydzio fala. Sunku nupasakoti kas dejosi mano galvoje... Sumisimas, geda, aistra, sleikstulys... reikia perzengti per save. Man aptemo akyse, kai pajutau burnoje vyriska peni. Nezinau ar gerai dariau, ar mokejau, bet jam baigti taip ir nepavyko. Vyras atsege mano kelnes, istrauke mano fala ir lyg sakydamas ziurek kaip reikia isisiurbe. Jis ji rijo godziai, su daug seiliu, su pasidejavimais. Tikriausiai del didelio susijaudinimo as baigiau labai greitai ir tiesiai jam i burna. Jis nurijo. Tada lyg niekur nieko, leido man susitvarkyti, uzvede masinos varikli ir parveze i ta pacia vieta is kur paeme, paklause ar dar noresiu susitikt, gal ko daugiau noresiu kita karta. Mintyse norejau dingti is jo akiracio kuo greiciau, tad pasakiau, kad susisieksim. 

Praejo dar kazkiek laiko, mano hormonai selo. Nutariau, kad laikas pameginti prarasti nekaltybe. Puoliau ieskoti skelbimu su pasiulymais tai padaryti. Tarp berasciu ir smaukaliu sunku surasti tinkama kandidatura. Radau. Susitikom. Nusiveze pas save namo. Sportiskas, aukstas, tvirtas vyrukas. Labai komunikabilus, malonus. Pasakiau, kad man tai pirmas kartas ir paprasiau neskubeti. Jis suprato ir pazadejo, kad taip ir bus. Nuejau i dusa, kojos virpejo, sirdis blaskesi, mintys soko kadrili. Grizes jiradau su trumpikemis, perkurias matesi nemazas organas, jo kunas buvo raumeningas, bet ne per daug, mintimis jau lieciau ji. Ant mano juosmens buvo uzvyniotas ranksluostis, kuris lyg tycia, (o gal ir ne) nuslinko zemen, apnuogindamas mano pusiausiau sukietejusi gala. Si karta drasiau priejau prie vyro, atsiklaupiau ir istraukes is trumpikiu apziojau tampru kaip spyruokle, peni. Ciulpiau letai, zaidziau liezuviu, glosciau kiausinelius... Megavausi. Tada vyras mane pasigulde ant pilvo, ranka pasieke lubrikanto buteliuka, ir eme tepti mano isange, kruopsciai, pirstu ieidamas vidun. Siek tiek skaudejo. Tada isgirdau, kaip jis skubedamas, uzsimauna prezervatyva ir isiremia i mano anga. Pajutau spaudima, bijojau atsipalaiduoti, nes skaudes. Mano meiluzis zadejo buti svelnus ir neskubeti. Atsipalaidavau ir pajutau labai dideli skausma. Ranka sustabdziau jo judesius, noredamas apsiprasti, bet jo raumenys buvo isitempe ir mano bandymai priestarauti buvo beprasmiski. Isikniaubiau i pagalve ir kenciau. Ilgainiui skausma pakeite malonumas, ne fizinis, o moralinis. As jauciausi kaip kekse. Stovejau ant keturiu, isrietes uzpakali ir jauciau kaip mane tvatija vyras. Tas jausmas buvo nerealus. Mano meiluzis buvo gan istvermingas ir su fantazija. Keite pozas, ieties smigimo kampa, tempa ir tt. Galu gale jis baige ir letai istrauke peni. As buvau pusiau be samones, bet veida puose palaiminga sypsena.  Aciu tau uz pirma karta. 

Po to turejau kelis vienkartinius susitikimus. Buvau ir pasyvo ir aktyvo roleje, bet mintys sukosi kita linkme. Norejau pasimyleti su pora(v+m), kur as buciau pasyvas. Tai padaryti be galo sunku. Pirma reikia surasti tokia pora. Antra reikia surasti tokia pora, kur moteris toleruoja tokius santykius. Trecia reikia, kad vyras aiskiai suvoktu, jog as pasyvas. Buvo ivairiu poru. Pas viena atvaziavau, duris atidare vyrukas. Iejau. Moters nera. Jis man liepe paskubeti, nes zmona tuoj gris undefined . Tai buvo pats trumpiausias ir u ploniausiu peniu lytinis aktas mano gyvenime. Dvi frikcijos ir baige. Nuejau i dusa ir grizes radau zmona. Tikejausi skandalo, taciau ji viska zinojo ir greit nusirenge, kad prisijungtu. Galvojau, kad mano svajone issipildys, taciau vyrui jau nebestovejo, tad teko isdulkinti jo zmona. Manau, kad jie ieskojo vyro, kuris galetu patenkinti moteri, ves su tokiu irankiu, kaip to "giganto" tai padaryti neimanoma undefined   

Kita pora buvo idomi. Susitikom, ikalem, sugulem. Oralinis, vaginalinis, bet manes vel niekas nisdulkino. Tiesa veliau teko susitikti su vyru dviems. Visai fainai, bet fainiau butu, jei butu ir moteris. 

Bus daugiau
Поместил(а): bisexdream
Опубликовано: 10.08.2015. - 13:55:42
Прочитано (раз): 11519
Комментарии: 1
7 пользователям нравится этот блог
Комментарии (1)
djt | 13.09.2015. - 23:26:20
Tas pavadinimas su tekstu man iki galo nesutapo. Gal kai bus daugiau, bus aiškiau?

Мы использоваем cookies. Продолжая просматривать сайт, вы даете согласие на использование cookies.